Håper det oser av julestemning i hjemmene deres og at dere spiller julemusikken på full guffe. Det gjør hvert fall jeg her jeg sitter med en pepperkake i hver hånd. Viktig å kose seg! Jeg er ferdig med alt av eksamener for i år og hver eneste julegave er fint pakket inn og klar til å leveres. Det er en utrolig deilig følelse altså. Jeg elsker julen og denne tiden får meg virkelig til å tenke på hvor viktig det er å sette pris på det man har. Jeg har en utrolig god familie som gjør alt for hverandre, fantastiske venner, hunden min som jeg er utrolig glad i, en frisk kropp og listen fortsetter.

Jeg er heldig!

Jeg vil som mange andre i denne tiden  oppfordre dere til å tenke på de som er mindre heldig.
Juletiden er ekstra fin for de som har det bra og ekstra tung for de som ikke har det like greit.

Hvis alle bare gjør litt kan det ha så utrolig mye å si for de som ikke har noe. Det er mye man kan gjøre og det gjelder året rundt, ikke bare nå i julen. Med det sagt kan man hjelpe gjennom kirkens bypermisjon´s juleaksjon og gi 2 middager til noen som trenger det. Det eneste du trenger å gjøre er å sende <GLEDE> til 2490. En liten sum av 80 kr fra din lommebok betyr mye for en som sliter.

Jeg har sendt meldingen og håper du også gjør det♥