God morgen!

For tiden befinner jeg meg egentlig bare i en stressboble og jeg kjenner at jeg gleder meg mer og mer til juleferie!

Men siden det er første frihelg fra jobb på lenge bestemte jeg meg for å starte dagen med en digg frokost og en superdigg treningsøkt. Motivasjonen på trening er ikke akkurat på topp for tiden, men da føles det enda bedre å faktisk ha gjennomført en bra økt.

img_4612

Havrerundstykker, klementiner(det er det som er riktig, eller?!?) og såklart granateple sammen med favorittbladet♥

I dag fikk hele kroppen kjørt seg og jeg  føler nå at jeg kan dykke ned i godteposen seinere i dag
med god samvittighet, hehe. Viktig med balanse ja!

skjermbilde-2016-11-26-kl-10-44-11

Da er det rett tilbake til eksamensjobbing også får vi se hva kvelden har å by på♥
Hva er dine planer i dag?

skjermbilde-2016-11-01-kl-13-00-59